VIRUS

Možeš li spasiti svijet od napada hakera i sačuvati globalnu ekonomiju?

escape room prijenosna igra 3

PRIJENOSNA ESCAPE ROOM IGRA

NAJAM IGRE ZA EVENTE I TEAM-BUILDING DRUŽENJA

VIRUS je naša prijenosna igra u kovčezima, namjenjena team-building druženjima ili eventima. Igra se sastoji od 3 kovčega unutar kojih se nalaze tablet, gadgeti i spravice koje će vas uvesti u svijet hakera, programiranja i visoke tehnologije. Pokušavajući spasiti svijet od virusa nepoznatih hakera, vi i vaš tim doživjet ćete kako je biti super heroj koji ima zadatak spasiti čovječanstvo kakvo poznajemo…

Igra je namijenjena za 2-4 igrača, traje 15-20 min, i može se postaviti u bilo kojem prostoru. Za ovu igru nije potrebno napajanje, niti bilo kakvi posebni uvjeti i odlična je zabavna aktivnost na svakoj konferenciji, seminaru ili poslovnom događanju. Može se unajmiti sa ili bez našeg osoblja, na period od 6h pa do nekoliko dana, ovisno o vašim potrebama.

  • 1 minuta za postavljanje
  • 15 minuta zabave
  • za 2-4 igrača odjednom

SUDBINA GLOBALNE EKONOMIJE OVISI O VAMA…

Globalna ekonomija je pred kolapsom. Nepoznati hakeri pustili su virus koji prijeti svjetskoj burzi dionica i osim ako ih netko spriječi svijet kakav poznajemo doći će svom kraju. Možeš li ih zaustaviti? Možeš li uništiti VIRUS i locirati hakere prije nego bude prekasno? Uništi VIRUS prije nego on uništi svijet. Sudbina čovječanstva je u tvojim rukama.  

 

POSTAVITE PRENOSIVU ESCAPE ROOM IGRU NA SVOM SLIJEDEĆEM EVENTU I UZ ODLIČNU ZABAVU SPASITE SVIJET OD HAKERA!

Cijena najma igre je 240 € za do 24 sata.*
*Cijena ne uključuje osoblje i transport na lokaciju. Za višednevni najam, cijenu transporta i angažman našeg osoblja pošaljite nam upit.