cluego escape room zagreb tripadvisor certificate of exellence 2018
escape room zagreb tripadvisor

CLUEGO ESCAPE ROOMS & ADVENTURES

Ovo je dio o nama. Kada smo započinjali cijeli projekt postavili smo si neke ciljeve i pravila kojih se držimo u svakoj našoj escape room avanturi…

Kod nas igre traju 75 min!

Zašto? Zato da ti i ekipa možete duže uživati u igri! Kod nas zabava traje duže!

Za naše zadatke nigdje nećeš pronaći upute!

Zašto? Zato što smo odlučili napraviti escape room igre onakve kakve trebaju biti – logične! Iza svakog zadatka stoji logika, pa ti ne trebaju nikakve upute niti vanjsko znanje da ih riješiš, samo moraš malo razmisliti i logički zaključiti.

U našim sobama kršimo pravila koja su drugi izmislili!

Zašto? Zato što su pravila izmišljena da se krše. Tko kaže da se svaki predmet koristi samo jednom – ako je logično i smisleno da ti treba u više situacija, ili zašto bi nešto morao iskoristiti čim to pronađeš, možda će ti trebati kasnije… Osloni se na logiku, i zaboravi pravila koja su te naučili 😉

Kod nas se zadaci ne ponavljaju!

Zašto? Pa koga još zabavlja pronaći 6 istih zadataka u različitim varijacijama? Mi smo kreativni i svaki naš zadatak u svakoj sobi to odražava. Znamo smisliti zadatke koji će biti zabavni, drugačiji, zanimljivi i zahtjevni, bez da kopiramo ili ponavljamo isto.

Naše su avanture 100% autorske i možeš ih igrati samo kod nas!

Kod nas nema imitiranja, kopiranja ni ponavljanja. Sve naše avanture su 100% autorske, svaki zadatak i svaku zagonetku smo sami smislili… a neke su stvarno “pomaknute”. Kompletno uređenje svake igre, svi rekviziti, zadaci i zagonetke u igrama u potpunosti su prilagođeni priči i ne postoje zadaci koji nisu povezani sa temom sobe. Dođi pa provjeri! 

Naši hintovi dolaze u obliku zagonetke!

Zašto? Prvenstveno zato što smo kreativni i znamo ih smisliti! A i zato što znamo da igrači ne vole dobiti rješenje za nešto što bi sigurno znali riješiti sami, uz malu pomoć! Naši game masteri nisu stjuardese pa od njih nikada nećeš čuti nešto poput “Sa vaše lijeve strane nalazi se slika iza koje je ključ” –  mi tako ne radimo. Ono što možeš čuti od naših game mastera je cool zagonetka koju moraš odgonetnuti da bi znao kamo dalje  Nešto poput: “Rukama svojim, grlim noć i dan..vidiš duplo, nije san!.”

Razmisli…

Naši igrači nisu kupci – oni su prijatelji…

Kod nas nećeš biti kao na traci, svakom timu posvetimo vrijeme prije i poslije igre. Mi smo društvena ekipica i volimo pričati, zezati se i raspravljati o sobama zajedno s vama. Nema žurbe, nakon igre možemo se družiti i zezati koliko hoćemo! Neki igrači nam priznaju da namjerno rezerviraju zadnji termin u danu, kako bi se poslije igre mogli družiti s nama – veći kompliment nismo mogli zamisliti!

Ne znamo jesmo li najbolji, ali smo definitivno izvan svake konkurencije. Tako bar kažu oni koji su se već igrali kod nas! Možeš se u to uvjeriti i sam: provjeri naše recenzije na Facebooku i Tripadvisoru (linkovi su na dnu stranice) pa nas posjeti!

ČEKAMO TE!

ClueGo Escape Room team