KRAĐA MONA LISE II

Jeste li dovoljno spretni i odvažni provaliti u galeriju i ukrasti čuvenu Mona Lisu?

“KRAĐA MONA LISE II” je nastavak na originalnu “Krađu Mona Lise”, potpuno nova igra sa kompletno izmjenjenim uređenjem i 100% novim zadacima. Možete je igrati bez obzira da li ste igrali originalnu Krađu Mona Lise.

Ako ste jednom uspješno ukrali Mona Lisu, pa čak i ako niste uspjeli, Louvre vas poziva da to pokušate ponovo…iz još čuvanije, još tajnije galerije…

Broj igrača: 2-6

Trajanje: 75 min

Težina: zahtjevno 5/5

📍 Galerija moderne umjetnosti

Zadaci:

  • Pretraživanje 30%
  • Matematika 0%
  • Logičko zaključivanje 30%
  • Spretnost 20%
  • Gadgeti i spravice 20%
REZERVIRAJ SADA
NOVA SOBA escape room

SUDBINA MONA LISE OVISI O VAMA…

Jednu od najskupljih slika na svijetu, poznatu Mona Lisu, drski lopov je ukrao iz Louvrea! Neprovjerene informacije govore da je u svojoj privatnoj kolekciji, daleko od očiju javnosti, skriva poznati sakupljač i ljubitelj umjetnina – vlasnik galerije Madison.
Muzej Louvre je vas angažirao da Mona Lisu ponovno ukradete i zamijenite kopijom prije nego se galerija otvori.

Možete li neprimjećeno upasti u galeriju i pronaći Mona Lisu prije nego li se otvori? Jeste li ste spremni postati lopovi na jedan dan? Jeste li dovoljno spretni i odvažni provaliti u galeriju i ukrasti čuvenu Mona Lisu?  Sudbina Mona Lise ovisi o vama…

Krađa Mona Lise je igra autentičnog dizajna i domišljate scenografije koja sadrži precizno kreirane zadatke kako bi što bolje dočarali realističnu atmosferu i situaciju. Okruženje potpunog mraka, zanimljiva umjetnička djela i tajne koje galerija skriva ostaviti će vas bez daha.

OKUPI TIM, POSTANI LOPOV I POKUŠAJ UKRASTI ČUVENU MONA LISU!