ESCAPE ROOM IGRA

Escape room igra je avantura u kojoj su igrači zatvoreni (ali ne i zaključani!) u sobu i uz uporabu predmeta u sobi, timskog znanja i vještina moraju otkriti tragove, riješiti zagonetke i pobjeći i/ili izvršiti misiju unutar zadanog vremena.

Svaka naša avantura dizajnirana je za igru od 2 do 5, odnosno ponegdje 6 igrača. Ako slučajno negdje malo zapnete, pomoću naših hintova ćemo vam pomoći bez da vam pokvarimo užitak i otkrijemo rješenje!

Svi zadaci, zagonetke i mozgalice su posebno prilagođene da prvenstveno budu zabavne i da potiču timski rad.

Naše room escape igre su pogodne za sve generacije, za one koji su escape room igrali prije i za one koji se tek žele okušati po prvi put. Nikakvo predznanje ili posebne vještine nisu potrebne!

escape room povećalo i trag
escape room zagreb štoperica

KOLIKO CIJELO ISKUSTVO TRAJE?

Kod nas imate čak 75 minuta da pobjegnete iz sobe i dovršite misiju/zadatak. Dođite desetak minuta prije rezerviranog termina, kako bi vam GameMaster objasnio pravila igre i priču oko koje se radnja vrti.

Nakon odigrane avanture ćemo ostati s vama, prokomentirati igru, razmijeniti iskustva i poslikati vas za uspomenu!

Dakle, ukoliko ste raspoloženi, sam posjet Escape roomu može trajati i preko 90 minuta!

Mi se volimo družiti!​

POGLEDAJ NAŠE AVANTURE

MOŽEMO LI ORGANIZIRATI PARTY ILI TEAM-BUILDING KOD VAS?

Naravno! Mi smo uvijek za party i druženje!

Možemo organizirati i dogovoriti što god vam padne na pamet: rođendanske proslave, team building aktivnosti, poslovna okupljanja..

Za Room Escape igre suradnja i komunikacija članova tima su presudni za uspješno svladavanje zadataka, pa je ova vrsta aktivnosti idealna za team building!

ZABAVA, ZABAVA, ZABAVA!

Za dogovor nas nazovite: 099/4563-099 .

još više informacija