THE KEY

Možeš li spasiti svijet od novog malware-a i sačuvati globalnu privatnost?

escape room mobilna igra 2

MOBILNA ESCAPE ROOM MINI SOBA

IZNAJMLJIVANJE ZA KONFERENCIJE, EVENTE I TEAM BUILDING

 

THE KEY je naša mobilna escape room mini igra/soba. Postavlja se unutar šatora ili prostorije (cca 3×3 m) na vašoj lokaciji, te pruža idealnu zabavu za Vaš event, konferenciju ili team building.

THE KEY je igra puna računala, hakerskih gadgeta i spravica i daje vam priliku osjećati se kao pravi haker. Pokušavajući spasiti svijet od malware-a doživjet ćete kako je to biti super heroj koji ima zadatak spasiti čovječanstvo kakvo poznajemo.

Igra je namijenjena za 2-4 igrača po grupi, traje do 30 min, i može se postaviti u gotovo bilo kojem prostoru. Zahvaljujući pametnom dizajnu, igru je moguće resetirati vrlo brzo (unutar 5 min), pa nakon samo par minuta slijedeća grupa već može uživati u zabavi!

Za ovu igru potrebno je napajanje, uobičajeni uvjeti (površina prikladna za postavljanje i dostatna veličina prostora), a odlična je zabavna aktivnost na svakoj konferenciji, seminaru, team buildingu ili poslovnom događanju. Unajmljuje se zajedno sa našim osobljem na period od par sati pa do nekoliko dana, ovisno o vašim potrebama.

  • prava mini escape room soba
  • od 15 do 30 minuta zabave (ovisno o vašim željama)
  • za 2-4 igrača odjednom

 

SUDBINA SVJETSKE PRIVATNOSTI OVISI O VAMA…

Svijet je suočen sa neposrednom opasnosti. Malware  za koji se sumnja da ga je razvila hakerska skupina ima mogućnost provaliti u bilo koji sustav i ukrasti podatke. Po našim saznanjima hakeri su već započeli upload i pitanje je trenutka kada će doći u posjed svih tajnih podataka. Vi ste najbolji stručnjaci za cyber sigurnost i Vlada vas je unajmila kako biste spriječili upload malware-a. Imate točno 30 minuta da zaustavite upload virusa, ili zaboravite na privatnost.   

POSTAVI THE KEY MOBILNU ESCAPE ROOM IGRU NA SVOM SLJEDEĆEM EVENTU I ZAJEDNO SA SUDIONICIMA SPASI SVIJET OD HAKERA!

Cijena najma igre je 1250 € po danu* (do 6 sati rada).
*Cijena ne uključuje osoblje i transport na lokaciju. Za višednevni najam, cijenu transporta i angažman našeg osoblja pošaljite nam upit.