POSEBNA PONUDA:

ESCAPE ROOM IGRA ZA DVOJE 250 KN!

UKRATKO:

  • Posebna ponuda za parove: cijena igre za dvoje je 250 kn!
  • Popust vrijedi za bilo koji termin od ponedjeljka do četvrtka (ne vrijedi za petak i vikend termine)
  • Sve što je potrebno je da prilikom rezervacije u polje za unos kupona uneseš kod za popust: PAROVI
  • Promocija vrijedi za termine do 31.12.2021.

 

Znaš li da escape room možete igrati i ako vas je (samo) – dvoje?

Pogledali ste sve filmove na Netflixu, kino vam je postalo dosadno, ekipa je na godišnjem, a on nije oduševljen idejom da idete na romantični piknik? Kazališne predstave, gradski kafići i klubovi izgubili su svoju draž pa biste rado u vaše zajednički provedeno vrijeme ubacili nešto novo?

Evo aktivnosti koju možete raditi zajedno i pritom se dobro zabaviti: kako svakodnevna rutina i manjak kreativnosti ne bi doveli do dosade u vašoj vezi, odvažite se i zajedno isprobajte escape room avanturu!

Da, i dvoje može biti super ekipa za escape room!

Nova iskustva i nove situacije u kojima ćete se naći kao par su bitne za kvalitetan i dugotrajan odnos, stoga zamijenite lijenu večer kod kuće s doživljajem u kojem ćete oboje uživati i koje će vas još više zbližiti! Kako bi vas potaknuli na zajedničku aktivnost, u ClueGo Escape Roomu imamo posebnu ponudu za parove: igra za dvoje za 250 kn!

Sve što je potrebno je da prilikom rezervacije uneseš kod za popust: PAROVI i vaša avantura u dvoje vas čeka! Popust vrijedi za sve termine od ponedjeljka do četvrtka, stoga izaberi svoj dan i rezerviraj nezaboravan doživljaj.

Ne dozvoli da Vam ikada i bilo gdje bude dosadno u vezi – posjetite escape room i doživite zajedno novo iskustvo za pamćenje!

P.S. popust vrijedi i ako ste “samo prijatelji”! 😉

REZERVIRAJ AVANTURU

Comments are closed.