Close

Escape Room Galerija

| ClueGo Escape Rooms Zagreb

ŠTO JE ESCAPE ROOM?

Escape room igre su zabavna aktivnost u kojoj se grupa igrača upušta u svijet izazova, zabave i adrenalina. Zatvoreni ste u tematski uređenoj sobi, i imate točno 75 min kako bi otkrili sve zadatke, zagonetke i misterije skrivene u sobi. Igre su koncipirane na način da potiču komunikaciju, timski rad i suradnju kroz pregršt zabavnih, neobičnih i uzbudljivih zadataka.

ClueGo Escape Rooms Zagreb

ClueGo Escape je definitivno „must visit“ atrakcija ukoliko ste u Zagrebu. Udaljen svega par minuta od Trga bana Josipa Jelačića, mjesto je u kojem mašta postaje stvarnost, a ti glavni junak u avanturi svog života. Autentične i originalne igre, neponovljivo iskustvo i uzbuđenje očekuju sve koji posjete ClueGo Escape Rooms Zagreb.

NAŠE ESCAPE SOBE:

KRAĐA MONA LISE

Jesi li dovoljno spretan i odvažan provaliti u galeriju usred noći i ukrasti čuvenu Mona Lisu? Krađa Mona Lise je igra autentičnog dizajna i domišljate scenografije koja sadrži precizno kreirane zadatke kako bi što bolje dočarali realističnu atmosferu i situaciju. Atmosfera potpunog mraka, zanimljiva umjetnička djela i tajne koje galerija skriva ostaviti će vas bez daha.

 

MEMENTO

75 min te dijeli od ostatka tvog života. Možeš li riješiti zagonetku i pobjeći u slobodu, ili ćeš preostale dane brojati iza rešetaka? Memento će vas natjerati na razmišljanje, i logičko povezivanje. Budite spremni zakoračiti u svijet detektiva i misterija, neobičnog okruženja i tajanstvene atmosfere. Originalan dizajn, kompleksne zagonetke, i napeta atmosfera, probudit će malog detektiva u svakome od vas i natjerati vas na njuškanje.

/* @ Redirect to thank you page after purchasing */ function custom_redirect_after_purchase() { global $wp; if (is_checkout() && !empty($wp->query_vars['order-received'])) { $order_id = absint($wp->query_vars['order-received']); $order_key = wc_clean($_GET['key']); $redirect = 'enter your thank you page url like "http://www.cluego.eu/en/checkout/order-received"'; $redirect = add_query_arg(array( 'order' => $order_id, 'key' => $order_key, ), $redirect); wp_safe_redirect($redirect); exit; } } add_action('template_redirect', 'custom_redirect_after_purchase');