Close

Escape Room Galerija

| ClueGo Escape Rooms Zagreb

ŠTO JE ESCAPE ROOM?

Escape room igre su zabavna aktivnost u kojoj se grupa igrača upušta u svijet izazova, zabave i adrenalina. Zatvoreni ste u tematski uređenoj sobi, i imate točno 75 min kako bi otkrili sve zadatke, zagonetke i misterije skrivene u sobi. Igre su koncipirane na način da potiču komunikaciju, timski rad i suradnju kroz pregršt zabavnih, neobičnih i uzbudljivih zadataka.

ClueGo Escape Rooms Zagreb

ClueGo Escape je definitivno „must visit“ atrakcija ukoliko ste u Zagrebu. Udaljen svega 10tak minuta od Trga bana Josipa Jelačića, mjesto je u kojem mašta postaje stvarnost, a ti glavni junak u avanturi svog života. Autentične i originalne igre, neponovljivo iskustvo i uzbuđenje očekuju sve koji posjete ClueGo Escape Rooms Zagreb.

NAŠE ESCAPE SOBE:

KRAĐA MONA LISE

Jesi li dovoljno spretan i odvažan provaliti u galeriju usred noći i ukrasti čuvenu Mona Lisu? Krađa Mona Lise je igra autentičnog dizajna i domišljate scenografije koja sadrži precizno kreirane zadatke kako bi što bolje dočarali realističnu atmosferu i situaciju. Atmosfera potpunog mraka, zanimljiva umjetnička djela i tajne koje galerija skriva ostaviti će vas bez daha.

MEMENTO

75 min te dijeli od ostatka tvog života. Možeš li riješiti zagonetku i pobjeći u slobodu, ili ćeš preostale dane brojati iza rešetaka? Memento će vas natjerati na razmišljanje, i logičko povezivanje. Budite spremni zakoračiti u svijet detektiva i misterija, neobičnog okruženja i tajanstvene atmosfere. Originalan dizajn, kompleksne zagonetke, i napeta atmosfera, probudit će malog detektiva u svakome od vas i natjerati vas na njuškanje.