MEMENTO

Prije nego su vam obrisali pamćenje, NAPRAVILI STE PLAN, a sve što imate je omotnica sa nekoliko naizgled svakodnevnih predmeta koje ste sami sebi poslali…​​ sastavi dijelove “slagalice” i vrati svoje sjećanje. Možete li se sjetiti?

NOVA SOBA escape room
rezerviraj
ClueGo escape room Memento

Vaš ugovor sa tvrkom Allcom trebao vas je učiniti bogatim. Ali, ugovor je imao je jednu “začkoljicu”: po završetku posla obrisati će vam pamćenje, kako nacrte projekta ne biste prodali konkurenciji. Naravno, stvari su pošle po zlu!

Zla korporacija za koju ste radili na tajnom projektu stroja koji pokazuje budućnost otpustila vas je i obrisala vam pamćenje…

Prije nego su vam obrisali pamćenje, NAPRAVILI STE PLAN, a sve što imate je nekoliko naizgled svakodnevnih predmeta koje ste sami sebi poslali…​​

Nalazite se u svom bivšem uredu, potpuno dezorijentirani i bez sjećanja. Možete li se prisjetiti vlastitog plana, shvatiti što vam se dogodilo i pronaći sve što vam je potrebno za bijeg iz zemlje sa svojim teško zarađenim novcem?

Možeš li riješiti zagonetku i pobjeći u slobodu, ili ćeš preostale dane brojati iza rešetaka? 75 min te dijeli od ostatka tvog života.

Budite spremni zakoračiti u svijet detektiva i misterija, neobičnog okruženja i tajanstvene atmosfere. Memento će vas natjerati na razmišljanje i logičko povezivanje. Originalan dizajn, kompleksne zagonetke i napeta atmosfera probudit će malog detektiva u svakome od vas!

POKUŠAJ SE SJETITI! SASTAVI DIJELOVE SLAGALICE I VRATI SVOJE SJEĆANJE!