escape room društvena igra

Escape room: Društvena igra na hrvatskom jeziku!

Ovo je set od 3 različite 60 minutne escape room avanture i trenutno je jedina escape room društvena igra na hrvatskom jeziku (igre i upute), na našem tržištu. Tri igre uključene u paketu su Bijeg iz zatvora, Virus i Nuklearno odbrojavanje.

U paketu s ove 3 igre dolazi i “Chrono Decoder” – mali uređaj uz pomoć kojeg možete potvrditi jeste li točno riješili zadatak. Rješenja zadataka provjeravate tako da postavite 4 ispravna “ključa” u uređaj i zatim dobijete potvrdu rješenja (ili ne).U svakoj od 3 igre nalaze se 3 rješenja koja morate potvrditi u Chrono Decoder-u.

ocjena: 5/5
težina igre: zahtjevna
broj igrača:  2-5
vrijeme trajanja: 60 min po igri
prikladna dob: odrasli i djeca 16+ godina
Link za kupnju: www.escaperoomzagreb.com

 

ESCAPE ROOM IGRE u kutiji !

Ono kad si u Zagrebu a ljeto je… ili nisi…. možda si na moru, ali večeras ne idete van, ostati ćete na terasi, pijuckat bevandu i družiti se…
 
Bilo kako bilo, ljeto je stvoreno za zabavu Tko ne voli ljeto? Sunce, ekipa, druženje, ruženje i sve je super i sve je za 5 Poanta je u druženju, ekipi i zabavi… E pa kako poanta ne bi bila izgubljena, mi smo malo kopali po čudesima interneta i pronašli #TOP3 escape room igre, koje se gle čuda, sada mogu igrati i doma – kao i svaka druga društvena igra!
Ako voliš društvene igre, ili obožavaš escape room, nećeš znati što te snašlo jednom kad pročitaš ovaj post do kraja i shvatiš da escape room sad postoji i u kutiji – kao društvena igra!
 
 
Dakle slijede TOP3 escape room igre (po forumima i preporukama) na engleskom jeziku!
 

#1. ESCAPE ROOM IGRE: Secret of Dr. Gravely’s Retreat – ThinkFun

Tajna odmorišta Dr. Gravely – ti i tvoji frendovi pozvani ste na putovanje u odmorište Dr. Gravely, svi troškovi plaćeni, ali odmorište ima neke nove sadržaje i ubrzo ćete doznati da nije sve kako se doima. Ova igra ima neke blago-horror elemente, radnja se odvija u bolnici za mentalno oboljele.
 
Materijali izrade: uglavnom karton i papir – impresivne kvalitete
Težina igre: srednja ***
Vrijeme: službeno 90min
Replay value: 0 – nakon što jednom odigrate igru možete ju proslijediti frendu, nema smisla igrati više od jednom istu igru
Br. igrača: 3-8 (ne preporuča se zapravo više od 3 – inače će nekima biti dosadno)
Cijena: prava sitnica – 21,99$ (cca 140kn)
 

#2. ESCAPE ROOM IGRE: The Game – Spin Master Games

Escape Room Igre – ovo je set od 4 igre. Svaka traje 60min. 4 igre koje dolaze u pakiranju su Bijeg iz zatvora, Virus, Nuklearna panika, i Hram Azteca. Spin Master je najavio i dodatke, odnosno nadogradnje igre koje će prodavati zasebno. Fora kod ove igre, odnosno seta je što dobijete pravi mali stroj koji služi za dekodiranje šifri, pušta glazbu, i odbrojava vrijeme.
 
Materijali izrade: karton, papir i plastika – impresivne kvalitete
Težina igre: zahtjevna *****
Vrijeme: 60min – po igri
Replay value: nakon što Spin Master izbaci nove dodatke/nadogradnje, moći ćete igrati igru više puta (ako ih kupite naravno… )
Br. igrača: 3-5 ( preporuča se 3 – 4)
Cijena: £52,73 (cca 440kn) – opravdano obzirom da su 4 igre u paketu
Link za hintovePrisonVirusNuclear CountdownAztec,
 

#3. ESCAPE ROOM IGRE: Mystery at the Stargazer’s Manor – ThinkFun

Godina je 1869. i ti i tvoja ekipa dobili ste zadatak istražiti nestanak lokalnog astronomičara. Čudni zvukovi dopiru iz opservatorija i vi ste krenuli istražiti što se dogodilo… Ova igra je detektivski misterij sa steampunk atmosferom.
 
Materijali izrade: uglavno karton i papir – impresivne kvalitete
Težina igre: lagana *
Vrijeme: 90min – diskutabilno
Replay value: 0 – nakon što jednom odigrate igru možete ju proslijediti frendu, nema smisla igrati više od jednom istu igru (dobiješ upute kako sve resetirati i zapakirati natrag u kutiju)
Br. igrača: 3-8 (ne preporuča se zapravo više od 3 – inače će nekima biti dosadno)
Cijena: £14,30 (cca 120kn), ili 70kn ako kupiš rabljenu
 

ClueGo Escape room avanture u zagrebu:

Ako volite igre a pogotovo ako volite escape room igre – okušajte se u jednoj od naših “real life” avantura: Krađa Mona Lise 2, Memento ili Tajna profesora Baltazara.  Ne zaboravi – ako oboriš rekord NE MORAŠ PLATITI!

REZERVIRAJ SADA