Pustolovina u srcu Zagreba

Svake godine, 1. listopada, obilježava se Međunarodni dan escape room-a. Ove godine, 2023., zagrebački escape roomovi četvrtu godinu zaredom sudjeluju u ovoj globalnoj proslavi. Na ovaj dan, većina escape roomova u Zagrebu priprema posebne ponude za svoje igrače.

Za samo 50 eura, grupe od 2 do 5 igrača mogu uživati u bilo kojoj igri u sudjelujućim escape roomovima u Zagrebu. Ova promotivna cijena dostupna je samo 1. listopada. Izbor je velik – 7 zagrebačkih escape roomova i čak 25 različitih igara sudjeluju u ovom događaju. Escape roomovi koju sudjeluju su: ClueGo Escape Room Zagreb, Enigmarium Escape room, Old Lock Up, Escape Art, Fox in a box Zagreb, Elephant in the escape room, Escape Room Arena Velesajam.

Možete postati heroji koji spašavaju svijet, detektivi na tragu zločina, pljačkaši banaka ili lopovi umjetnina. Možete se pretvoriti u znanstvenike, tajne agente, suočiti se s vješticama i zlim kraljicama. Možete pronaći izgubljenu krunu, boriti se s demonima koristeći čarobne štapiće ili posjetiti 70-te godine prošlog stoljeća. Možete se testirati kao znanstvenici, pokušati povratiti izgubljeno sjećanje, pomoći omiljenom profesoru iz najpoznatijeg hrvatskog crtanog filma ili pobjeći od serijskih ubojica.

Bez obzira na to koju avanturu odaberete, zabava je zagarantirana! Ove nezaboravne avanture možete doživjeti s obitelji i prijateljima, a većina ih je pogodna i za najmlađe članove. Popis svih igara koje sudjeluju u ovogodišnjem obilježavanju Međunarodnog dana escape roomova možete pronaći i rezervirati na Escape Room Zagreb stranici.