Božićni escape room turnir 2022. je počeo, uključi se na vrijeme!

Sada već tradicionalni Božićni ESCAPE room turnir je počeo kao i uvijek, prvog dana mjeseca prosinca.

Najiščekivaniji escape room događaj godine u Hrvatskoj počeo je, kao i svake godine dosada, točno prvog dana mjeseca prosinca. Ono što je drugačije nego ranijih godina jest da vas ove godine očekuje čak 15 escape room avantura između kojih možete birati!

Pravila Božićnog Escape Room turnira i dalje su vrlo jednostavna: trebaš samo okupiti svoj dream team i u periodu od 1.12. do 31.12.2022. zajedno trebate odigrati barem jednu od naših 15 avantura! Avanture uključene u turnir su:
Krađa Mona Lise 2, Tajna Profesora Baltazara, Memento, Bijeg iz zatvora, Drakuline odaje, Haunted Hotel, Kidnapped, Magična knjižnica, Morgue, Pljačka banke, Robin Hood, The Bailiff, The Crypt, Zombie laboratorij, Narcos.

Nakon prve odigrane igre vaše preostalo vrijeme i broj hintova se unosi u naš algoritam, koji pretvara vaš postignuti uspjeh u bodove, te vaš team automatski ulazi u naš Božićni Escape Room turnir.

 NAGRAĐUJEMO ČAK 12 EKIPA

Nagrade su bogate i raznovrsne, imamo sve od paintballa i laser taga za cijelu ekipu, škole jahanja, poklon paket čokolade u vrijednosti 1000 kn do glavne nagrade koja je adrenalinski vikend u Zadru – plaćen smještaj i čak 2 escape room avanture za cijelu ekipu!

Novost je i to što ove godine nagrađujemo čak 12 ekipa! Nagrađujemo najbolju ekipu sa jednom odigranom igrom, prvih 5 najboljih ekipa sa 2 odigrane igre, prvih 5 najboljih ekipa sa 3+ odigranih igara i ekipu sa najviše odigranih igara.

Igramo se sve do 31.12.2022., pa imaš dovoljno vremena. Ali, požuri i uključi se što prije, jer za najbolje nagrade moraš odigrati dvije ili tri avanture do kraja prosinca. Sretno!