VIRUS

Možeš li spasiti svijet od napada hakera i sačuvati globalnu ekonomiju?

REZERVIRAJ

SUDBINA GLOBALNE EKONOMIJE OVISI O VAMA…

Globalna ekonomija je pred kolapsom. Nepoznati hakeri pustili su virus koji prijeti svjetskoj burzi dionica i osim ako ih netko spriječi svijet kakav poznajemo doći će svom kraju. Možeš li ih zaustaviti? Možeš li uništiti VIRUS i locirati hakere prije nego bude prekasno? Uništi VIRUS prije nego on uništi svijet. Sudbina čovječanstva je u tvojim rukama.

VIRUS je naša prva mobilna TableTop igra. Sastoji se od 3 kovčega unutar kojih se nalaze računala, gadgeti i spravice koje će vas uvesti u svijet hakera, programiranja i visoke tehnologije. Pokušavajući spasiti svijet od virusa nepoznatih hakera doživjet ćete kako je to biti super heroj koji ima zadatak spasiti čovječanstvo kakvo poznajemo. 

Igra je namijenjena za 2-4 igrača, traje 15-20 min, i može se postaviti u bilo kojem prostoru. Za ovu igru nije potrebno napajanje, niti bilo kakvi posebni uvjeti i odlična je zabavna aktivnost na svakoj konferenciji, seminaru ili poslovnom događanju. Može se unajmiti sa ili bez našeg osoblja, na period od 2h pa do nekoliko dana, ovisno o vašim potrebama.  

POSTAVI VIRUS TABLETOP ESCAPE ROOM IGRU NA SVOM SLIJEDEĆEM EVENTU I ZAJEDNO SA SUDIONICIMA SPASI SVIJET OD HAKERA!